Ajutor de slabit

ajutor slabit

Vara se apropie si tot mai multi dintre noi vrem sa aratam bine in costum de baie… asa ca ar fi cazul sa incepem sa slabim din timp. Iti ofer o mana de ajutor in lupta contra kilogramelor punandu-ti la dispozitie cateva sfaturi foarte usor de pus in practica:

 

 

 

In primul rand dansul este dusmanul kilogramelor capabil sa arda pana la 600 de calorii. Practicat regulat, va imbunatati sanatatea intregului organism (mai ales a inimii). Daca vei alege clubul ca si loc in care sa dansezi atunci iti recomand sa stai departe de bauturile alcoolice.

Mersul pe jos este si el pe lista obiceiurilor sanatoase asa ca ar fi indicat sa “il adopti” cel putin 20 de minute pe zi. Totodata ai face bine sa eviti lifturile, indiferent la ce etaj vrei sa ajungi (daca locuiesti la etajul 20, atunci ia liftul pana la 10 si de acolo porneste pe jos – solutii se gasesc de fiecare data).

Consuma destule lichide pe zi. Apa este sursa vietii si este recomandat un consum de cel putin 2 litri pe zi. Sa ramai hidratat ajuta si la sanatatea organismului

Both comments and pings are currently closed.